Abdurrahman Sarar İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak. Gizli ve karanlık emellerine ulaşmak için her türlü yolu mübah gören, dini ve dinî duyguları istismar eden, devletin tüm organlarına sızarak, milletin geleceğini ipotek altına almaya çalışan tüm akımlara karşı sağlam bir inanç platformu oluşturmak...

Başarılar:

Saatler: 08.40-15.20
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sarariho.meb.k12.tr

Adres - GÖKMEYDAN MAH. SARPER CAD. NO 20 ODUNPAZARI / ESKİŞEHİR

Yerleşim Yeri - Gökmeydan Mah. Sarper Cad. No:20 26010 Odunpazarı/ESKİŞEHİR

Adres - GÖKMEYDAN MAH. SARPER CAD. NO 20 ODUNPAZARI / ESKİŞEHİR

Ulaşım 14 numaralı otobüs veya Otogar-SSK tramvay hattı ile okulumuza ulaşım yapılabilmektedir (Gökmeydan tramvay durağında inerek 200 metre yürüyüşle ulaşılmaktadır. 12, 14, 15, 25 Numaralı dolmuşlar; 14,51, 9 numaralı belediye otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir. Okulumuz Adliye binasına çok yakındır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne uzaklık 2km´dir. Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne uzaklık 5km´dir.